top of page

Omgeving

Villa Piscadera is gelegen op 3 minuten wandelen  van de stranden en ligt net achter het Dreams (voormalig Hilton) en Marriott Resort , met casino's, duikschool, bars en restaurants. 

Huurders van het resort hebben gratis toegang tot Pirates Bay Restaurant en Beach Club. Het juiste bounty eilandgevoel krijgt u hier: een heerlijk zandstrand, langzaam aflopend in zee met palmbomen en een kindvriendelijk restaurant voor ontbijt, lunch, diner en een bijzonder gezellige bar met happy hour en regelmatig live muziek. Er is ook een pizzeria en  gevestigd direct aan zee.
 

In de nabije omgeving vindt u meerdere stranden om te bezoeken. Er is op Curacao genoeg te zien en te doen, zoals scuba diving en golf. Of een bezoekje aan Willemstad.


De rijtijd naar Willemstad en een grote supermarkt is slecht 5 minuten en door de centrale ligging midden op het eiland zijn zowel de stranden aan de oost-als westkant zeer makkelijk en snel bereikbaar.
Bij het nabijgelegen WTC vinden congressen plaats, maar ook het inmiddels befaamde Curacao North Sea Jazz Festival. Ook zijn hier openbare faciliteiten zoals een bank, postkantoor en ATM.
Reistijd van en naar de luchthaven is 10-15 min.

bottom of page